🎃👻 Halloween BOO-nuszok! 66.6 % kedvezmény: 220 top ingatlan MARKETING POSZT ma csak  4.975 FT 

 (NORMÁL ÁR: 14.900 FT)

Szeretnéd megTöbbszörözni az ingatlaneladásaidat és időt, pénzt spórolni a közösségi média segítségével? 


VIDD SIKERRE A VÁLLALKOZÁSOD, HASZNÁLD A TOP INGATLAN MARKETING POSZTOKAT, AMI EGY FORRADALMI TERMÉK AZ INGATLANÜZLETÁG SZÁMÁRA!

 🎃👻 66.6% KEDVEZMÉNY

Normál ár 14.900 Ft. MA CSAK 4.975  Ft

Szerezd be, mielőtt vége az akciónak!

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK INGYENES CANVA fiókban! 

JUSS HOZZÁ 220 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ ingatlanos POSZTHOZ!


 Kinek tökéletes választás? 


Ingatlanértékesítőknek, Ingatlanirodáknak, Tartalomkészítőknek, Social Media menedzsereknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést 220 darabos ingatlan marketing poszthoz, ami segítségével a közösségi médiában hatékonyan hirdetheted ingatlanjaidat, és akár 2-5-ször gyorsabban találhatsz rá érdeklődőt, akár vevőt az ingatlanokra!


Mit tartalmaz?

 • 70 inspiráló ingatlan idézet

 • 30 "friss kínálat" poszt


  30 (én)márka promóciós poszt

 • 30 gyakori kérdések-válaszok

 • 30 hasznos ingatlan tipp

  30 sztori Facebookra, Instagramra, TikTokra

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

30 "friss kínálat" poszt

30 Friss Ingatlan Kínálat posztok a legjobb barátaid lesznek! Rendelkezésedre állnak a legfrissebb fotók és adatok az eladó ingatlanokról? Akkor nincs más dolgod, csak cseréld le a meglévő képeket, készíts egyedi hirdetéseket másodpercek alatt, és kezdheted is az érdeklődők fogadását!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

30 (én)márka promóciós poszt

Az (én)márka promóciós posztok segítségével egyszerűen és hatékonyan promótálhatod magad és az ingatlanközvetítői üzletedet, vagy az irodádat a közösségi média felületeken. A professzionális dizájn és a könnyen szerkeszthető sablonok lehetővé teszik, hogy saját stílusodban és személyiségeddel bemutasd magad, valamint az általad értékesített ingatlanokat. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

30 gyakori kérdések-válaszok

Az ingatlan kérdések-válaszok posztok lehetővé teszik, hogy megválaszold azokat a kérdéseket, amelyeket az ingatlanpiac iránt érdeklődők általában feltesznek. Az előre elkészített, professzionális dizájnú posztokat egyszerűen szerkesztheted és testre szabhatod saját igényeid szerint.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

70 inspiráló ingatlan idézet

Az ingatlan idézetek segítségével emlékezetessé és vonzóvá teheted az ingatlanpiacot, és hozzájárulhatsz a potenciális ügyfelek meggyőzéséhez. Kétségtelen, hogy a motivációs idézetek a közösségi oldalakon működnek leginkább. Mindenki imádja őket, inspirálnak, motiválnak, ha félünk, bátorítanak, ha túlterheltnek érezzük magunkat, feldobnak, ha szomorúak vagyunk, megmosolyogtatnak.  Oszd meg őket és motiválj másokat is! 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

30 hasznos ingatlan tipp

Az ingatlan tippek, hasznos tanácsok posztok segítségével hitelességet és szakértelmet sugározva tudsz kommunikálni a közösségi médiában, és növelheted az énmárkádat azáltal, hogy olyan értékes tartalmakat osztasz meg, amelyekre a potenciális ügyfelek kíváncsiak lehetnek.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

30 sztori Facebookra, Instagramra, TikTokra

Az ingatlan sztorik, taggeld be a barátodat típus poszt sablonjaink segítségével élénk és kreatív tartalmakat oszthatsz meg a közösségi médiában, amelyekkel könnyedén megfoghatod a figyelmet, és növelheted az érdeklődést az ingatlanok iránt. Használd ezeket a sablonokat az Instagram és a TikTok posztjainak feldobására, és élvezd az ingatlanpiac szakértőjeként az online jelenlét előnyeit!

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmazza.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

220 TOP INGATLAN MARKETING POSZT RÁD VÁR

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek és újra megvásárolná

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, és adj el többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!  

A Social Media Posztok alapítóját, aki a  Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk abban, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban segítenek vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiájukat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és még több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét minimális ráfordítással.

- Fehér Márta

Social Media Posztok alapítója 

29ezer Social Media Kft.RENDELÉSED


220 Ingatlan Marketing Poszt

14.900 Ft

Amit ma kell csak fizetned érte


4.975 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video