🎃👻 Halloween BOO-nuszok! 66.6 % kedvezmény: Life Coaching Toolbox™ 

egy fantasztikus lehetőség, hogy egy csapásra hozzájuthass minden online marketing eszközhöz, amire szükséged van a sikeres coaching vállalkozásodhoz! 


LIFE COACHING TOOLBOX™ csak rád vár!

Fedezd fel a Life Coaching Toolbox™-ot és építsd fel álomvállalkozásodat!

A csomag teljes tartalma ingyenes Canva fiókban egyszerűen szerkeszthető, egyedire szabható.


 🎃👻 66.6 % kedvezmény

Normál ár 29.800 Ft. 

MA CSAK 9.955 Ft

Az árak bruttó árak és az áfát tartalmazzák
 • Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

 Ne vesztegess több időt a tartalomgyártásra! A Life Coaching Toolbox™ mindenre gondolt és mindent egy helyen kínál neked.

Tökéletes megoldás   Life Coachoknak, Életvezetési Tanácsadóknak, Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a Life Coaching Toolbox™-hoz, ha az álmod, hogy Life Coach legyél (vagy már az vagy) és a lehető leggyorsabban akarod elérni vállalkozásod növekedését és az ügyfélköröd bővítését! Mit tartalmaz?

 • 300 kész, azonnal használható social média poszt

 • 50 hatékony hirdetés közösségi médiába

 • 5 lenyűgöző blogbejegyzés

 • 1 ajándék lead magnet - marketing csali

 • 5 előre megírt e-mail sablon

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

300 social média poszt

300 Life Coaching poszt csomag tartalmaz 100 Inspiráló Life Coaching idézetet, 50 Motiváló Life Coaching tippet, 100 Elgondolkoztató Life Coaching kérdést, 50 Szórakoztató Melyiket választanád típusú posztot. Ezekkel a posztokkal garantáltan mindig inspiráló és interaktív tartalommal töltheted fel közösségi média platformjaidat. Ezáltal megtartod a követőid figyelmét és növeled az elköteleződésüket.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 promóciós hirdetés 

A kreatívok hirdetésként célzottan megjeleníthetők a potenciális ügyfeleknek, akik érdeklődnek az életvezetés, személyes fejlődés vagy hasonló témák iránt. Ez növeli az esélyedet, hogy releváns emberekhez juss el, akik valóban érdeklődhetnek a szolgáltatásaid iránt.

Generálj forgalmat weboldaladra

5 lenyűgöző blogbejegyzés

Ezek a blogok értékes tartalmat biztosítanak a weboldalad számára, ami számos előnnyel jár, úgy mint szakmai hitelesség, értékteremtés, kapcsolatteremtés és követői bázis építése, nem utolsósorban hozzájárulva oldalad rangsorolásához a keresőmotorokban és növelve az organikus forgalmat.

Gyűjts feliratkozókat

1 lead magnet - marketing csali

Még nincs feliratkozód? Látod, erre is gondoltunk! Starter Kit csomag egy másik erőssége a benne található "lead magnet", egy letölthető csali, ami egy olyan ingyenes de annál értékesebb tartalom, ajándék, amit azon látogatók kaphatnak meg, akik megadják az e-mail címüket és cserébe azonnal letölthetik. Mi történik letöltés után? Indulhat az  automatizált email sorozat, aminek a célja az, hogy a feliratkozókból, érdeklődőkből ügyfelek legyenek. 

Feliratkozókból ügyfelek

5 előre megírt email

A feliratkozók mind mind lehetséges ügyfelek, számukra kiemelt jelentőséggel bír az email kommunikáció, mert lehetőséget ad arra, hogy személyre szabott és értékes információkat kapjanak tőled, ami hozzájárulhat az üzleti sikeredhez és az ügyfelek elköteleződéséhez.

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

Life Coaching Toolbox™

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Növeld ügyfélkörödet a Life Coaching Toolbox™ segítségével - most rendkívüli kedvezménnyel!

Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média és online jelenlét mininális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


Life Coaching Toolbox™

29.800 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


9.955  Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video