400 fitnesz poszt CSOMAG férfi verzió ma cSUPÁN 7.960 FT !(NORMÁL ÁR: 19.900 FT)


Növeld meg drámaian üzleti oldalad aktivitását a közösségi médiában és nyerd meg az ügyfélért folytatott harcot! 


Csak annyit fogsz észrevenni, hogy egyre több követőd és vendéged lesz! 

400 DB azonnal használható fitnesz POSZT

 facebookrA és instagramra 


Készíts másodpercek alatt vonzó tartalmat! Felejtsd el a "Mit posztoljak" frusztrációt a következő 400 napra! juss hozzá MA 60% kedvezménnyel

Normál ár 19.900 Ft. 

MA CSAK 7.960 Ft

Szerezd be, mielőtt vége az akciónak!
 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 400 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ  CANVÁBAN SZERKESZTHETŐ, FACEBOOK ÉS INSTAGRAM  fitnesz POSZTHOZ 

Kinek ajánljuk a 400 FITNESZ Poszt Csomagot?Tökéletes megoldás fitnesz stúdióknak, edzőtermeknek, személyi edzőknek, social media menedzsereknek, tartalomkészítőknek,

 akik szilárd és sikeres közösségi média jelenlétet akarnak kiépíteni, új követőkkel sikerre vinni a vállalkozásukat az online térben, 

mindezt a lehető legkevesebb idő és pénz ráfordítással, de a legjobb eredményekkel.


(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt fogják majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a 400 poszthoz, ha a lehető leggyorsabban akarod elérni Facebook és Instagram oldalad növekedését és az ügyfélköröd bővítését! Tesztelt, bizonyítottan eredményt hozó posztok, nagyobb elérést, lojális követőbázist és értékesítést generálnak a közösségi oldaladon. Egyszerűen és gyorsan vállalkozásra szabható Canva sablonok. 

Mit tartalmaz?

 • 200  IDÉZET

 • 50 TIPP

 • 50 "Melyiket választanád" poszt

 • 100 KÉRDÉS

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

200 IDÉZET

A csomag tartalmaz 200 motivációs idézetet, amelyek új lendületet adnak minden napra. Ezen idézetek segítenek a követőidnek megtalálni belső motivációjukat és kitartásukat, még akkor is, amikor nehézségekbe ütköznek. Kétségtelen, hogy a motivációs idézetek a közösségi oldalakon működnek leginkább. Mindenki imádja őket, inspirálnak, motiválnak, ha félünk, bátorítanak, ha túlterheltnek érezzük magunkat, feldobnak, ha szomorúak vagyunk, megmosolyogtatnak. Oszd meg ezeket és motiválj másokat is!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 TIPP

Az 50 praktikus, -speciálisan férfiak számára írt,- tipp segít a követőidnek optimalizálni edzéseiket és elérni a kitűzött célokat. Az edzéstervektől és táplálkozási tippektől kezdve a regenerációig és életmódváltásig, ezek a tipp- és tanácsadások segítenek a hatékonyság és eredményesség maximalizálásában. Népszerűsítsd vállalkozásodat, edukáld követőidet, légy hiteles, adj értéket, így tudod követőid aktivitását erősíteni, új követőket szerezni, valamint a teljes bázis elköteleződését növelni.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

 100 KÉRDÉS

A 100 fitnesz kérdés mélyebb betekintést nyújt a fitnesz világába és a követőid saját fitnesz útjába. Ezek a kérdések lehetővé teszik számukra, hogy reflektáljanak, mélyebben elmerüljenek a témában, tapasztalataikat megosszák másokkal és élénkítsék a közösségi interakciókat. Bátran kérdezz a követőidtől, növeld az elkötelezettséget. A közösségi média lényege, hogy kapcsolatokat építs. A kérdések azt a célt szolgálják, hogy buzdítsd a követőid, hogy interakcióba lépjenek veled. A közönséged foglalkoztatásával párhuzamosan nő az oldalad aktivitása.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Melyiket választanád típusú poszt


Az 50 "Melyiket választanád?" típusú poszt izgalmas döntési helyzeteket teremt, amelyek interaktív módon vonzzák be a követőket. Választhatnak különböző edzésmódok, étkezési lehetőségek vagy motivációs technikák között, és bátorítva vannak, hogy osszák meg választásukat a közösséggel. Növeld az elkötelezettséget, szórakoztasd a közönségedet, Szólítsd meg őket választós posztok segítségével! A "Melyiket választanád" típusú posztok, azt a célt szolgálják, hogy buzdítsd a követőid, hogy interakcióba lépjenek veled. A közönséged foglalkoztatásával párhuzamosan nő az oldalad aktivitása.

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

400 fitnesz POSZT  csomag férfi verzió

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


400 Fitnesz Poszt (Férfi verzió)

19.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


7.960 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video