60% KEDVEZMÉNY  400 fitnesz poszt NŐI VERZIÓ MA csak 7.960 Ft  (normál ár: 19.900 Ft)

Hiányzik az inspiráció és az idő ahhoz, hogy hatékonyan kommunikálj a követőiddel? 

Mit szólnál ahhoz, ha a "Mit posztoljak?" dilemmától végre megszabadulnál? 

Gondolj csak bele, mit érnél el, ha mindig friss és inspiráló tartalommal szolgálnál követőidnek és végre a közösségi média nem teher lenne, hanem eszköz a vállalkozásod fejlesztésére, vendégeid számának növelésére!

a megoldás 400 db prémium közösségi média fitnesz poszt (női verzió)

GARANTÁLJÁK vállalkozásod JÖVŐJÉT! 

MINDEN POSZT CANVÁBAN EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐ, VÁLLALKOZÁSODRA SZABHATÓ!

JUSS HOZZÁ 60% KEDVEZMÉNNYEL

Normál ár 19.900 Ft 

MA CSAK 7.960 Ft

Siess, az akció nem tart örökké!

az akciós ár már nem sokáig elérhető:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

Juss hozzá 400 professzionális, azonnal használható, bizonyítottan eredményt hozó Fitnesz Facebook és Instagram posztokhoz, melyek GARANTÁLTAN új látogatókat, ügyfeleket hoznak neked.

Fitnesz stúdióknak, edzőtermeknek, személyi edzőknek, akik a közösségi média erejével szeretnék sikerre vinni a vállalkozásukat a lehető legkevesebb idő és pénz ráfordítással.

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést és lépj a következő szintre a közösségi média marketingben!

Mit tartalmaz a csomag?

 • 200 Motivációs Idézet 

 • 50 Inspiráló  Fitnesz Tipp 

 • 100 Fitnesz Kérdés

 • 50 Szórakoztató "Melyiket választod?" típusú posztok

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

200 Motivációs Fitnesz Idézet

Kétségtelen, hogy a motivációs idézetek a közösségi oldalakon működnek leginkább. Mindenki imádja őket, inspirálnak, motiválnak, ha félünk, bátorítanak, ha túlterheltnek érezzük magunkat, feldobnak, ha szomorúak vagyunk, megmosolyogtatnak. A csomag 200 fitnesz idézetet tartalmaz. Oszd meg ezeket és motiválj másokat is! 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Inspiráló Fitnesz Tipp

Népszerűsítsd vállalkozásodat, edukáld követőidet inspiráló fitnesz tippek megosztásával. Légy hiteles, adj értéket, így tudod követőid aktivitását erősíteni, új követőket szerezni, valamint a teljes bázis elköteleződését növelni. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

100 Fitnesz Kérdés

Bátran kérdezz a követőidtől, növeld az elkötelezettséget. A közösségi média lényege, hogy kapcsolatokat épít. A kérdések azt a célt szolgálják, hogy buzdítsd a követőid, hogy interakcióba lépek veled. A közönséged foglalkoztatásával párhuzamosan nő az oldalad aktivitása.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Szórakoztató "Melyiket választanád?" típusú posztok

Növeld az elkötelezettséget, szórakoztasd a közönségedet, Szólítsd meg őket választós posztok segítségével! A "Melyiket választanád" típusú posztok, azt a célt szolgálják, hogy buzdítsd a követőid, hogy interakcióba lépek veled. A közönséged foglalkoztatásával párhuzamosan nő az oldalad aktivitása.

A POSZTOK CANVÁBAN GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK

Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

400 azonnal használható fitnesz poszt (női verzió)AZONNALI HOZZÁFÉRÉSésen túl

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod! • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékeinknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedett, és adj el többet még ma! Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnereRENDELÉSED


400 Fitnesz poszt (Női verzió)

19.900 Ft

Amit ma kell csak fizetned érte

7.960 Ft

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. 

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adatait nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól,  hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a  tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. 

A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget.  A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod.  A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.

Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak.  Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.

Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.

Video