🎃👻 Halloween BOO-nuszok! 66.6 % kedvezmény: 300 prémium POSZT 

INGATLANKÖZVETÍTŐKNEK CSAK 9.685 FT 

 (NORMÁL ÁR: 29.000 FT)

SZERETNÉL TÖBB MEGBÍZÁST, TÖBB ELADÁST, NÖVEKVŐ KÖVETŐBÁZIST?

Vidd sikerre a vállalkozásod a közösségi média erejével! 


Fogadd szeretettel speciálisan INGATLANÉRTÉKESÍTŐKNEK, INGATLANIRODÁKNAK készített 300 DB-os PRÉMIUM KÖZÖSSÉGI MÉDIA poszt csomagunkat!

Juss hozzá 66.6 % 🎃👻 kedvezménnyel

Normál ár 29.000 Ft. MA CSAK 9.685 Ft

Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • A számlát vásárlást követően emailben küldjük.

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 300 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ ingatlanos FACEBOOK ÉS INSTAGRAM POSZTHOZ!

ÉRD EL A KÖZÖSSÉGI MÉDIA EREJÉVEL AZT, HOGY TÉGED KERESSENEK MEG AZ INGATLANTULAJDONOSOK!


 Kinek tökéletes választás? 

Ingatlanértékesítőknek, Ingatlan irodáknak, Tartalomkészítőknek, Social Media menedzsereknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést 300 lenyűgöző, bizalmat, hitelességet és profizmust árasztó ingatlanos poszthoz!Mit tartalmaz?

 • 50 Ingatlan Promóció

 • 50 Ingatlanos Tipp


 • 100 Ingatlanos Kérdés 

 • 100 Ingatlanos Idézet 

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

50 Ingatlan Promóció

Legnépszerűbb, legeredményesebb Facebook posztok, amikor bemutatod a legújabb ingatlanokat, legfrissebb kínálatot. Értékesítési posztjaink egyszerűen szerkeszthetők,  profi grafikával rendelkeznek, hiszen "Ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani."


NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Tipp + Ötlet

Népszerűsítsd vállalkozásodat, edukáld követőidet inspiráló ingatlanos tippek megosztásával. Légy hiteles, adj értéket, így tudod követőid aktivitását erősíteni, új követőket szerezni, valamint a teljes bázis elköteleződését növelni. A posztokban gondoltunk az ingatlanvásárlókra és az eladókra is. Mindkét csoportot profi tippekkel, ötletekkel láthatod el. Imádni fognak érte!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

100 Ingatlanos Kérdés 

Bátran kérdezz a követőidtől, növeld az elkötelezettséget. A közösségi média lényege, hogy kapcsolatokat építs. A kérdések azt a célt szolgálják, hogy buzdítsd a követőid, hogy interakcióba lépjenek veled. A közönséged foglalkoztatásával párhuzamosan nő az oldalad aktivitása. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

100 Ingatlanos Idézet 

Kétségtelen, hogy a motivációs idézetek a közösségi oldalakon működnek leginkább. Mindenki imádja őket, inspirálnak, motiválnak, ha félünk, bátorítanak, ha túlterheltnek érezzük magunkat, feldobnak, ha szomorúak vagyunk, megmosolyogtatnak.  Oszd meg őket és motiválj másokat is! 

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmazza.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

300 prémium ingatlanos POSZT 

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, és adj el többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!  

A Social Media Posztok alapítóját, aki a  Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk abban, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban segítenek vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiájukat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és még több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét minimális ráfordítással.

- Fehér Márta

Social Media Posztok alapítója 

29ezer Social Media Kft.RENDELÉSED


300 Prémium Ingatlanos poszt

29.000 Ft

Amit ma kell csak fizetned érte


9.685 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video