300 JÓGA poszt CSOMAG ma cSUPÁN 7.960 FT (NORMÁL ÁR: 19.900 FT)


Növeld meg drámaian JÓGA Stúdiód aktivitását a közösségi médiában és nyerd meg a vendégekért folytatott harcot! 

Csak annyit fogsz észrevenni, hogy egyre több követőd és új személyekkel bővül a JÓGA közösséged az óráidon! 


300 DB JÓGA POSZT facebookrA és instagramra CSAK RÁD VÁR

Készíts másodpercek alatt vonzó tartalmat! 

Felejtsd el a "Mit posztoljak" frusztrációt a következő 300 napra! -60% BEVEZETŐ ÁRON

Normál ár 19.900 Ft. 

MA CSAK 7.960 Ft

Siess! Szerezd be, mielőtt vége az akciónak!
 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 300 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ  CANVÁBAN SZERKESZTHETŐ, FACEBOOK ÉS INSTAGRAM  jóga POSZTHOZ 

Kinek ajánljuk a 300 JÓGA Poszt Csomagot?


Tökéletes megoldás Jóga Oktatóknak, Jóga Stúdió Tulajdonosoknak, Online Jóga Instruktornak és Jóga Rehabilitációs Szakembereknek, Jóga Eszközöket értékesítő webshopoknak, Közösségi Média Menedzsereknek, Tartalomkészítőknek, Bloggereknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt fogják majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a 300 poszthoz, ha a lehető leggyorsabban akarod elérni Facebook és Instagram oldalad növekedését és az vendégeid számának növelését! Tesztelt, bizonyítottan eredményt hozó posztok, nagyobb elérést, lojális követőbázist és értékesítést generálnak a közösségi oldaladon. Egyszerűen és gyorsan vállalkozásra szabható Canva sablonok. 

Mit tartalmaz?

 • 100 IDÉZET

 • 100 KÉRDÉS

 • 50 CSAKRÁK 

 • 50 JÓGA PÓZ


FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

100 Idézet

Ezek az idézetek nemcsak arra szolgálnak, hogy motiválják a közönséget, hanem mélyebben bevezetik őket a jóga világába. Ezek az inspiráló gondolatok segítenek elérni az életmódváltásokat és hűséges követőket szerezni. Kétségtelen, hogy a motivációs idézetek a közösségi oldalakon működnek leginkább. Mindenki imádja őket, inspirálnak, motiválnak, ha félünk, bátorítanak, ha túlterheltnek érezzük magunkat, feldobnak, ha szomorúak vagyunk, megmosolyogtatnak. Oszd meg őket és motiválj másokat is!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Jóga póz

Bemutatunk 50 lenyűgöző jóga pózt, melyek nemcsak vizuálisan lenyűgözőek, de gyakorlásukhoz hasznos tippeket és trükköket is nyújtanak. Követőid megismerhetik ezeket a pózokat, így mélyítve tudásukat és serkentve kíváncsiságukat, hogy minél előbb elsajátítsák a pózokat. Imádni fognak érte!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

 100 Kérdés

A 100 gondolatébresztő kérdés arra szolgál, hogy interakciót és beszélgetést generáljon követőid között, erősítve ezzel a közösség érzetét és lojalitását. Ezek a kérdések segíthetnek mélyebb kapcsolatok kialakításában, valamint az embereknek lehetőséget adnak arra, hogy megosszák tapasztalataikat, nézőpontjaikat és érzéseiket a közösség keretein belül.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Csakrák


Végül, de nem utolsósorban 50 csakra-orientált poszt is helyet kapott a csomagban, amelyek mélyebb betekintést nyújtanak a jógapraktikák és spirituális tanítások világába. Ezzel nem csak a jógázók, de az érdeklődő laikusok figyelmét is magadra vonhatod.

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

300 jóga POSZT csomag

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


300 JÓGA Poszt Csomag

19.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


7960 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video