300 VIRÁLIS SZTORI CSOMAG ma  70% kedvezménnyel, cSUPÁN 4.470 FT (NORMÁL ÁR: 14.900 FT)

Hozd ki a lehető legtöbbet a sztori funkciókból Instagramon, Facebookon és TikTokon

300 DB VIRÁLIS SZTORI CSAK RÁD VÁR

"Légy mindig a hírcsatorna csúcsán nem akármilyen tartalommal! "

Változatos platformokon használható rövid, figyelemet megragadó tartalmak minden típusú vállalkozásnak, melyeket Facebook sztoriként, Insta Reels-ként vagy TikTok videóként is megoszthatsz!


ma 70% kedvezmény

Normál ár 14.900 Ft. 

MA CSAK 4.470 Ft

Szerezd be, mielőtt vége az akciónak!
 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK INGYENES CANVÁBAN!

A sztori sablonok feltöltésénél használd a Canvánál az animációt, mozgó elemeket, akár hangot is adhatsz hozzá, ha közvetlenül Instagramra, TikTok-ra töltöd fel, használd az interaktív funkciót, effektusokat és adj hozzá zenét is, ami segít felkelteni a követőid figyelmét.

Kinek ajánljuk a 300 VIRÁLIS SZTORI Csomagot?


Tökéletes megoldás szinte bármilyen vállalkozás számára, akik mindig a hírcsatorna csúcsán szeretnének lenni a legjobb minőségű és kreatív sztorikkal. Továbbá Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt fogják majd kérdezni, hogy csináltad. )

MITŐL "VIRÁL, VIRÁLIS"?


 Virálisnak nevezzük a kiemelkedően kreatív és érdekes posztokat, tartalmakat, ami felpörgeti a közösségi média oldaladat, gyorsan nagy közönséghez jut el, szokatlanul sok megosztást és nyilvánosságot kap. Na, mire vársz? 

Mit tartalmaz?

 • 100 Virális Sztori - Idézet

 • 50 Virális Sztori - Melyiket választanád

 • 100 Virális Sztori - Kérdés

 • 50 Virális Sztori - Töltsd ki a hiányzó részeket

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

300 VIRÁLIS SZTORI 

A 300 Virális Sztori minden vállalkozás és márka számára alkalmas, és egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy maximalizáld az online jelenléted hatékonyságát. Ne maradj le a lehetőségről, vásárold meg most a 300 Virális Sztori sablont, és válj az online közösséged figyelemfelkeltő részévé!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

100 Virális Sztori - Idézet

Ezekkel a posztokkal, sztorikkal bátoríthatod és motiválhatod a közönséged! Az idézetek felfrissítik az emberi lelket, lendületet adnak követőidnek, ügyfeleidnek és neked is, megosztás generálnak és növelik az elköteleződést. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

100 Virális Sztori - Kérdés

A Virális Sztorik Kérdés típusú posztok az Instagram Stories-ban és más közösségi média platformokon való áttörést segítik elő. Ezek a kreatív és érdekes kérdések felkeltik a követőid figyelmét és serkentik a közösségi interakciókat. A széleskörűen használt és hatékony Virális Sztorik Kérdés típusú posztok segítenek abban, hogy megnöveld a közönségedet és még erősebbé tedd az online jelenlétét.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Virál Sztori - Melyiket választanád? 

A Virális Sztorik Melyiket választanád típusú posztokkal könnyedén felkeltheted a követőid figyelmét és serkentheted az interakciókat a közösségi média platformokon. Ezek a posztok izgalmas és kreatív módjai annak, hogy az embereket bevonjuk és elindítsuk a beszélgetést a közösségi médiában. A történetek erősítik a márkaimázsodat, növelik a követőid számát és segítenek abban, hogy észrevegyék a közösségi média posztjaidat.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Viral Sztori - Töltsd ki a hiányzó részeket

A " Fill in the blank" típusú posztok lehetővé teszik a közönséged számára, hogy aktívan részt vegyenek a posztban, és személyesebb kapcsolatot alakítsanak ki a márkád vagy vállalkozásod felé, ezáltal nő az üzleti oldalad népszerűsége, még több követőd, nagyobb elérésed lesz. 

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

300 VIRÁLIS SZTORI csomag

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook, Instagram, TikTok oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


300 VIRÁLIS SZTORI CSOMAG

14.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


4470 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video