300 Poszt  ÉTTERMEKNEK ma 70% kedvezménnyel, cSUPÁN 5.970 FT (NORMÁL ÁR: 19.900 FT)

Növeld meg drámaian vendéglátó egységed oldalának aktivitását a közösségi médiában és nyerd meg a vendégekért folytatott harcot! 

300 POSZT éttermeknek csomagunk CSAK RÁD VÁR


Az egyszerűen szerkeszthető posztokat ingyenes Canva fiókban könnyedén éttermed kínálatára szabhatod. Tedd fel saját menüdet, mutatós ételfotóidat a posztokba! Csak annyit fogsz észrevenni, hogy egyre több követőd és foglalásod lesz éttermedben! MA 70% KEDVEZMÉNNYEL

Normál ár 19.900 Ft. 

MA CSAK 5.970 Ft

Szerezd be, mielőtt vége az akciónak! Most 50 ajándék sztori / Facebookra, Instagram Reels-ként és TikTok-ra
 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

Készíts másodpercek alatt vonzó tartalmat! Felejtsd el a "Mit posztoljak" frusztrációt a következő 300 napra! 

Kinek ajánljuk a 300 Éttermi Poszt Csomagot?


Tökéletes megoldás Éttermeknek, Bároknak, Bisztróknak, Cukrászdáknak, Kávézóknak, egyszóval bármilyen típusú vendéglátó helyiségnek, továbbá Gasztrobloggereknek,  Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek, akik szeretnének lenyűgöző, profi közösségi média megjelenést, méghozzá a lehető legkevesebb idő és pénz ráfordításával.

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt fogják majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a 300 Éttermi poszthoz, ha a lehető leggyorsabban akarod elérni Facebook és Instagram oldalad növekedését és az vendégköröd bővítését! Tesztelt, bizonyítottan eredményt hozó posztok, nagyobb elérést, lojális követőbázist és értékesítést generálnak a közösségi oldaladon. Egyszerűen és gyorsan vállalkozásra szabható Canva sablonok. 

Mit tartalmaz?

 • 100 Idézet

 • 100 Kérdés

 • 50 Promóció

 • 50 Melyiket választanád? - poszt

 • 50 Ajándék Sztori / Insta Reels / TikTok sztori

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

100 IDÉZET & 100 KÉRDÉS

100 csodálatos éttermi idézet, amelyek inspirálni fogják követőidet. Ezek az idézetek felfrissítik lelkünket, motivációt adnak vendégeidnek és neked is! De egy biztos, meghozzák az étvágyat! 
100 kapcsolatépítő éttermi kérdésünket tedd fel bátran a követőidnek, növeld az elkötelezettséget, tudj meg többet étkezési szokásaikról, véleményükről. A közösségi média lényege, hogy kapcsolatokat építs. A kérdések azt a célt szolgálják, hogy buzdítsd a követőid, hogy interakcióba lépjenek veled. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

100 PROMÓCIÓ

Éttermedben, kávázódban gyakran kedveskedsz újdonságokkal vendégeidnek? Szívesen kiposztolnád menüdet akár minden nap? Mindig vannak szuper akcióid? Akkor itt az ideje, hogy megmutasd azokat! Az Instagram és Facebook posztjaid remek eszközök lehetnek az vendéglátóhelyed támogatására. Az étel- és italkínálatodba való betekintést kínálva inspirálhatod és különlegessé teheted az élményt az ügyfelek számára. Tűnj ki a tömegből és vonzd be a vendégeket éttermedbe! 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 MELYIKET VÁLASZTANÁD POSZTOK

Növeld az elkötelezettséget, szórakoztasd a közönségedet, Szólítsd meg őket választós posztok segítségével! A "Melyiket választanád" típusú posztok, azt a célt szolgálják, hogy buzdítsd a követőid, hogy interakcióba lépjenek veled. A közönséged foglalkoztatásával párhuzamosan nő az oldalad aktivitása. A mi tippünk, versenyeztesd meg a napi menüket, tudj meg többet arról, mit szeretnek a vendégeid!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 AJÁNDÉK SZTORI / INSTA REELS / TIKTOK

Az Instagram, Facebook és TikTok sztorik nagyszerű eszközök a közösségi média tartalmak megosztására és követőkkel való interakcióra. A sztorik sokféle kreatív eszközt kínálnak, például szűrőket, matricákat és gifeket, így könnyedén fel tudsz kitűnni és megragadni a figyelmet.
Használd őket, hogy növeld a vendéglátóhelyed láthatóságát és eléréseit.

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

300 POSZT ÉTTERMEKNEK

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


300 POSZT ÉTTERMEKNEK

19.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


5970 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video