🎃👻 Halloween BOO-nuszok! 66.6 % kedvezmény: 300 business coaching poszt CSOMAG cSAK 6.645 FT 

(NORMÁL ÁR: 19.900 FT)

Kérd a hozzáférést a speciálisan Business Coachoknak, Üzleti Tanácsadóknak készített 300 lenyűgöző, azonnal használható Facebook és Instagram poszthoz!

A "Mit posztoljak?" stressznek és a frusztrációnak vége a következő 300 napra.

Ezekkel a kész, azonnal használható, prémium posztokkal több száz órát takaríthatsz meg értékes idődből és energiádból.


🎃👻 66.6% KEDVEZMÉNNYEL

Normál ár 19.900 Ft. 

MA CSAK 6.645 Ft

Az árak bruttó árak és az áfát tartalmazzák
 • A számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 300 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ business coachoknak készült, CANVÁBAN SZERKESZTHETŐ, FACEBOOK ÉS INSTAGRAM  POSZTHOZ

Tökéletes megoldás   Business Coachoknak, Üzleti és Karrier Tanácsadóknak, Vállalkozásfejlesztési Tanácsadóknak, Mentoroknak, Vezetőknek, Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt majd kérdezni, hogy csináltad. )

Gondosan kiválasztott, tesztelt, használatra kész posztjaink garantálják vállalkozásod jövőjét, motiváló és inspiráló Business Coach-ként a közösségi médiában.

Mit tartalmaz?

 • 100 Motiváló Business Coaching idézet

 • 50 Inspiráló Business Coaching tipp


 • 100  Elgondolkoztató Business Coaching kérdés

 • 50 Egy perces tippek - Napi kihívás

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

100 Motiváló Business Coaching idézet

Olyan idézeteket gyűjtöttünk össze, amelyektől olvasóid extra löketet kapnak álmaik, üzleti céljaik megvalósításához, lendületet adnak a mindennapi kihívásokhoz és arra ösztönzi őket, hogy vállalkozásukat magasabb szintre emeljék. Arra is odafigyeltünk, hogy olyan idézetek is szerepeljenek a csomagban, amely ráébreszti követőidet, milyen fontos a mai világban egy üzleti coach támogatása. Nem utolsó sorban idézeteinket a legnagyobbaktól gyűjtöttük össze, mint Bill Gates, Zig Ziglar, Jim Rohn, John C. Maxwell és sok más. Hiszen tanulni a legjobbaktól lehet! Oszd meg őket és motiválj másokat is!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Inspiráló Business Coaching tipp

Népszerűsítsd vállalkozásodat, edukáld követőidet inspiráló üzleti tippek, tanácsok megosztásával. Légy hiteles, adj értéket, így tudod követőid aktivitását erősíteni, új érdeklődőket szerezni, valamint a teljes bázis elköteleződését növelni. Témakörök, melyeket érintünk a posztokban: Üzleti siker, időgazdálkodás, célkitűzés, sikeres szokások, Pareto-elv, Eisenhower mátrix és sok más. Hidd el, imádni fogod!


NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

100 Elgondolkoztató Business Coaching kérdés

Bátran kérdezz a követőidtől, növeld az elkötelezettséget. A közösségi média lényege, hogy kapcsolatokat építs. A kérdések azt a célt szolgálják, hogy buzdítsd a követőid, hogy interakcióba lépjenek veled vagy megérintse őket a kérdés, magukra ismerjenek. A közönséged foglalkoztatásával párhuzamosan nő az oldalad aktivitása. Olyan kérdéseket tettünk fel posztjainkban, melyeket te is feltennél ügyfeleidnek egy személyes konzultációnál. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Egy perces tipp - Napi kihívás

Ezek az 1 perces tippek, melyeket napi kihívásnak is nevezhetünk, - követőid számára könnyen fogyasztható, azonnali üzenetet jelentenek. Hidd el, olvasóid értékelni fogják az egyértelmű visszajelzéseket és ráébreszti őket, hogy alapjában véve a siker ilyen és ehhez hasonló apró sikeres szokásokon múlik, mely hosszútávon meghatározza a jelenlegi helyzetüket, jövőjüket. Minden kihívás egy lépéssel közelebb viszi őket álmaikhoz, s ehhez, mindeközben elkötelezettséget alakít ki oldaladdal.

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

300 business coaching POSZT csomag

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés ingyenes Canvában

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


300 Business Coaching Poszt Csomag

19.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


6.645 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video