250 LABDARÚGÁS poszt CSOMAG ma cSUPÁN 7.450 FT (NORMÁL ÁR: 14.900 FT)


Növeld meg drámaian közösségi média oldalad aktivitását! Érj el sikereket a lehető legkevesebb idő és pénz ráfordításával!

250 DB LABDARÚGÁS POSZT facebookrA és instagramra CSAK RÁD VÁR

Készíts másodpercek alatt vonzó tartalmat! 

Felejtsd el a "Mit posztoljak" frusztrációt a következő 250 napra! -50% juss hozzá FÉLÁRON. 

És ez még nem minden.. 

Normál ár 14.900 Ft. 

MA CSAK 7.450 Ft

PÖRGESS ÉS NYERJ BLACK FRIDAY KUPONOKAT! SPÓROLJ MÉG TÖBBET!
 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 250 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ  CANVÁBAN SZERKESZTHETŐ, FACEBOOK ÉS INSTAGRAM  futball POSZTHOZ 

Kinek ajánljuk a 250 FOCI Poszt Csomagot?


Tökéletes megoldás Labdarúgócsapatoknak, kluboknak, sportboltoknak, futball termékeket értékesítő webáruházaknak, labdarúgóiskoláknak, utánpótlásprogramokat szervezőknek, labdarúgás szurkolói oldalaknak, bloggereknek, közösségi média menedzsereknek ,tartalomkészítőknek és bárkinek, aki fel akarja turbózni közösségi oldalát egy olyan témával, amit mindenki szeret! 

(30 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt fogják majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a 250 poszthoz, ha a lehető leggyorsabban akarod elérni Facebook és Instagram oldalad növekedését és az követőid számának növelését! Tesztelt, bizonyítottan eredményt hozó posztok, nagyobb elérést, lojális követőbázist és értékesítést generálnak a közösségi oldaladon. Egyszerűen és gyorsan vállalkozásra szabható Canva sablonok. 

Mit tartalmaz?

 • 100 Idézet

 • 50 Kérdés

 • 50 Promóció 

 • 50 Sztori 


FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

100 Idézet

Inspiráló és motiváló idézetek a labdarúgás szerelmeseinek, amelyek segítenek megszólítani és lelkesíteni a közönséget. Mindenki imádja őket, inspirálnak, motiválnak, ha félünk, bátorítanak, ha túlterheltnek érezzük magunkat, feldobnak, ha szomorúak vagyunk, megmosolyogtatnak. Oszd meg őket és motiválj másokat is!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Kérdés (és válasz)

Interaktív kérdések, amelyek bevonják a közönséget és ösztönzik a párbeszédet a labdarúgás körül. Továbbá tartalmaz "Teszted a tudásod!" "Tudod-e?" típusú focis posztokat is, amelyek ideálisak a közönség szórakoztatására és a tudásuk ellenőrzésére. Ezek a posztok interaktívak és izgalmasak, és játékos megközelítést kínálnak a labdarúgás témájában. Emellett minden kérdéshez válasz is jár. Tökéletes alapot adnak nyereményjáték kérdéseknek. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

 50 Promóció

Kiemelkedő lehetőség az ajánlatok és termékek népszerűsítésére. A promóciós posztok segítségével hirdetheted akcióidat, kedvezményeidet és termékeidet, növelve ezzel a konverziót és az eladásokat. Gondoltunk labdarúgó Utánpótlás-Klubokra, és futball termékeket értékesítő webáruházara. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Sztori


A labdarúgás világából vett kérdések, tesztek, játékok, interaktív ötletek lekötik a közönséged, még érdekessé teszik oldaladat, reakcióösztönző tartalommal. Vonzóvá teszik a látogatók számára, hogy rendszeresen visszatérjenek hozzád. A sztorik tökéletese Facebook történetként, Instagram Reelsnek és akár TikTok videónak egy kis animáció hozzáadásával! 

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

250 labdarúgás POSZT csomag

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


250 Labdarúgás Poszt Csomag

14.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


7450 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video