70 % KEDVEZMÉNy: 200 sikeres nők poszt CSOMAG ma cSAK 4470 FT (NORMÁL ÁR: 14.900 FT)

Nőket megszólító Facebook csoport? Női célközönség? 

Növeld követőid számát közösségi oldaladon és töltsd fel a naptárad új időpontokkal! 

200 DB sikeres nők POSZT CSOMAG csak rád vár! 

Felejtsd el a "Mit posztoljak" frusztrációt a következő 200 napra! Készíts másodpercek alatt vonzó tartalmat!Ma 70% kedvezmény

Normál ár 14.900 Ft. MA CSAK 4.470 Ft

Siess, nem maradj le róla!
 • Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 200 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ  CANVÁBAN SZERKESZTHETŐ, FACEBOOK ÉS INSTAGRAM  POSZTHOZ SIKERES NŐK TÉMAKÖRBEN. 

Kinek való a Sikeres Nők Poszt Csomag?

Tökéletes megoldás Life Coachoknak, Életvezetési Tanácsadóknak, Influencereknek, Facebook csoportot építőknek, Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt fogják majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a 200 poszthoz, ha a lehető leggyorsabban akarod elérni Facebook és Instagram oldalad, csoportod növekedését és az ügyfélköröd bővítését! Mit tartalmaz?

 • 50 BOSS LADY IDÉZET

 • 50 SIKERES NŐK TIPP

 • 50 SIKERES NŐK KÉRDÉS

 • 50 KOPPINTS DUPLÁN POSZT

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

50 BOSS LADY IDÉZET

Ezek a Boss Lady idézetek felfrissítik a női lelket,  lendületet adnak követőidnek, ügyfeleidnek és neked is! Kétségtelen, hogy a motivációs idézetek a közösségi oldalakon működnek leginkább. Mindenki imádja őket, inspirálnak, motiválnak, ha félünk, bátorítanak, ha túlterheltnek érezzük magunkat, feldobnak, ha szomorúak vagyunk, megmosolyogtatnak. Oszd meg őket és motiválj másokat is!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 SIKERES NŐK TIPP

Egy nőnek az élet számos területén és számos szerepben teljesítenie kell. Mint anya, mint feleség, mint gyermek és mint dolgozó nő egyaránt. Speciálisan nőknek írt életvezetési tanácsokkal, szinte minden területet érintő motiváló tippekkel belopod magad követőid szívébe. Továbbá a tanácsok alátámasztják az olvasónak, hogy profi vagy a szakterületeden. Légy hiteles, adj értéket, így tudod követőid aktivitását erősíteni, új követőket szerezni, valamint a teljes bázis elköteleződését növelni.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 SIKERES NŐK KÉRDÉS

Úttörő kérdések a nők szerepvállalásával kapcsolatban, ami szabad gondolkodásra ösztönöz, és követőidet válaszadásra készteti. Bátran kérdezz a közösséig médiában, növeld az elkötelezettséget, építs kapcsolatokat. A kérdések azt a célt szolgálják, hogy interakcióba lépek veled. A közönséged foglalkoztatásával párhuzamosan nő az oldalad aktivitása. Hidd, ezek a kérdések is célt érnek, ha elgondolkodtatják majd jövőbeni ügyfeleidet.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 KOPPINTS DUPLÁN POSZT

A „dupla koppintás” egy másik módja annak, hogy egy bejegyzés reakciót váltson ki,  különösen az Instagramon, ahol egy kép dupla koppintása a „kedvelést” jelent. Növeld az elkötelezettséget, szólítsd meg őket "koppints duplán, ha egyetértesz","komment lent" és hasonló típusú posztok segítségével! A posztok segítenek, hogy a célközönséged interakcióba lépjen veled és növeli oldalad organikus elérését. A közönséged foglalkoztatásával párhuzamosan nő az oldalad aktivitása.

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

200 sikeres nők POSZT csomag

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


200 Sikeres Nők Poszt Csomag

14.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


4470 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video