-50%  AKCIó: 200 Virtuális Asszisztens Poszt ma cSAK 7.450 FT (NORMÁL ÁR: 14.900 FT)


Növeld meg drámaian oldalad aktivitását a közösségi médiában! 

Csak annyit fogsz észrevenni, hogy egyre több követőd, ajánlatkérésed és ügyfeled lesz! 


Virtuális asszisztensként dolgozol?

VIRTUÁLIS ASSZISZTENSKÉNT egyszerűen NEM IGNORÁLHATOD a közösségi médiát!

200 DB PRÉMIUM POSZT SPECIÁLISAN A TE TEVÉKENYSÉGEDRE SZABVA + 50 AJÁNDÉK ELKÖTELEZŐDÉST NÖVELŐ POSZT


Juss hozzá 50% kedvezménnyel

Normál ár 14.900 Ft. MA CSAK 7.450 Ft

Az árak bruttó árak és az áfát tartalmazzák
 • A számlát a vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 200 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, CANVÁBAN SZERKESZTHETŐ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ VIRTUÁLIS ASSZISZTENSEKnek készült FACEBOOK ÉS INSTAGRAM POSZTHOZ

Tökéletes megoldás Virtuális Asszisztenseknek, Független Szabadúszóknak, Online Projektmenedzsereknek, Data Entry Szakembereknek, Social Media Menedzsereknek, Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek, Szabadúszó Marketingeseknek, Ügynökségeknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt majd kérdezni, hogy csináltad. )

Maximalizáld az ügyfélszerzését ezzel a 200 darabos, professzionálisan megtervezett poszt csomaggal! Kérd az azonnali hozzáférést, ha az álmod, hogy Virtuális Asszisztens legyél (vagy már az vagy) és a lehető leggyorsabban akarod elérni a közösségi oldal növekedését és az ügyfélköröd bővítését! Mit tartalmaz?

 • 50 KÉRDÉS

 • 50 TIPP

 • 50 IDÉZET

 • 50 PROMÓCIÓ

 • 50 AJÁNDÉK: Elköteleződést segítő posztNÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 kérdés

Növeld követőid számát, építs kapcsolatokat a közösségi média segítségével! Használd ki a virtuális asszisztenciáról szóló 50 darabos kérdés csomagot, hogy felkeltsd a potenciális cégek, fejvadászok, vállalkozók figyelmét és bátorítsd őket arra, hogy interakcióba lépjenek veled. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 tipp 

50 szuper tipp a virtuális asszisztenciáról, amellyel segítheted vállalkozásod népszerűségét és edukálhatod követőidet. Legyél hiteles és adj értéket inspiráló tippekkel, tanácsokkal és praktikákkal, pozícionáld magad a piac szakértőjeként! Nem csak megerősíted a már meglévő követőidet, de újabbakat szerezve növeled a bázisodat is. A posztok között találsz példákat időmenedzsmentre, adatkezelésre, ChatGPT használatára, helyes kommunikációra és gördülékeny ügyfélszolgálati megoldásokra is.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Promóció

Hihetetlenül lebilincselő sablonok promóciós bejegyzésekkel, ajánlásokkal, melyeket a saját szolgáltatásaid népszerűsítésére használhatsz, amelyek garantáltan segítenek új ügyfeleket szerezni. Ha VA-ként dolgozol, itt az ideje, hogy megismerjen a világ, itt az ideje, hogy inspiráld a vállalatokat, tedd különlegessé a közösségi médiát ügyfeleid számára. Tűnj ki a tömegből! 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 idézet

Az idézetek erős és motiváló üzeneteket közvetítenek, amelyek arra ösztönzik a vállalkozásokat, hogy merjenek delegálni feladatokat. Ezáltal segíthetnek a hatékonyság növelésében és az erőforrások hatékonyabb felhasználásában. Továbbá az idézetek arra ösztönözhetik őket, hogy bízzanak másokban, és lehetőséget adjanak másoknak a felelősségvállalásra és a kreatív gondolkodásra.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Elköteleződést segítő poszt

Szólítsd meg követőidet, leendő ügyfeleidet, növeld az elkötelezettséget, szórakoztasd a közönségedet lenyűgöző posztokkal. Az elkötelezettséget növelő posztok, azt a célt szolgálják, hogy arra buzdítsd a követőid, hogy interakcióba lépjenek veled. A közönséged foglalkoztatásával párhuzamosan nő az oldalad aktivitása.

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

200 POSZT virtuális asszisztenseknek

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


200 poszt + 50 Ajándék poszt 

VIRTUÁLIS ASSZISZTENSEKNEK

14.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


7.450 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video