🎃👻 Halloween BOO-nuszok! 66.6 % kedvezmény: 200 Poszt kiskereskedelmi üzletek SZÁMÁRA cSUPÁN 6.645 FT 

(NORMÁL ÁR: 19.900 FT)

Ugye tudod, hogy minden nap pénzt veszítesz, ha nem vagy jelen és nincs erős közösségi média jelenléted?


Növeld meg drámaian üzleti oldalad aktivitását a közösségi médiában és nyerd meg a vásárlókért folytatott harcot! 

speciálisaN kiskereskedelmi üzleteknek készült 200 DB POSZT CSAK RÁD VÁR

"MA MÁR NEM ELÉG JÓNAK LENNI, JÓNAK IS KELL LÁTSZANI!"

Készíts másodpercek alatt vonzó tartalmat! Felejtsd el a "Mit posztoljak" frusztrációt a következő 200 napra!  🎃👻 66.6 % kedvezmény

Normál ár 19.900 Ft. 

MA CSAK 6.645 Ft

Szerezd be, mielőtt vége az akciónak!
 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 200 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ  CANVÁBAN SZERKESZTHETŐ, FACEBOOK ÉS INSTAGRAM POSZTHOZ 

Kinek ajánljuk 200 darabos Poszt Csomagunkat?


Tökéletes megoldás Kiskereskedelmi Üzleteknek, bármilyen típusú Helyi Boltnak, fizikai üzlettel rendelkező vállalkozásoknak, továbbá Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt fogják majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a 200 poszthoz, ha kiskereskedelmi üzleted van és a lehető leggyorsabban akarod elérni Facebook és Instagram oldalad, továbbá vásárlóid számának növekedését! Tesztelt, bizonyítottan eredményt hozó posztok, nagyobb elérést, lojális követőbázist generálnak a közösségi oldaladon és értékesítést üzletedben. Egyszerűen és gyorsan vállalkozásra szabható Canva sablonok. 

Mit tartalmaz?

 • 50 KÉRDÉS

 • 50  ÁRAKCIÓ

 • 50 PROMÓCIÓ  

 • 50 SZTORI 

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

50 KÉRDÉS 

Bátran kérdezz a követőidtől, növeld az elkötelezettséget, tudj meg többet vásárlási szokásaikról, kedvenc termékeikről, véleményükről, javaslataikról. Ezek a kérdések változatos témákat fednek le, és segítenek követőidet bevonni és elkötelezni irántad és a termékeid iránt.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 ÁRAKCIÓ

Az árakciók és szezonális, különleges ajánlatok kulcsfontosságúak az értékesítés növelésében. Az ünnepek és évszakok kínálnak lehetőséget arra, hogy tematikus és aktuális ajánlatokat dolgozz ki, amelyek vonzóak a vevőid számára. Mi elvégeztük helyetted a munkát! Jelentem az összes ünnepnapra, évszakra, szezonra elkészítettük árakciós posztjaidat.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 PROMÓCIÓ

A csomagunkban 50 promóciós poszt található, amelyek segítenek reklámozni és népszerűsíteni a vállalkozásodat a közösségi média platformokon, továbbá "rólunk mondták", "nyereményjáték" poszt típusok is megtalálhatók a kínálatban. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 SZTORI

A Facebook sztori, az Insta Reels / TikTok story használata szórakoztató és kreatív módja annak, hogy kapcsolatot teremtsünk a követőinkkel, és megoszthassunk velük az éppen aktuális ajánlatokat, új termékeket, vagy éppen a "Válaszd a helyit" üzenetet hordozó idézeteket.

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

200  POSZT kiskereskedelmi üzleteknek

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


200 POSZT KISKERESKEDELMI ÜZLETEKNEK

19.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


6.645 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video