200 Poszt fotósoknak ma -70 %  cSAK 5970 FT (NORMÁL ÁR: 19.900 FT)

FELEJTSD EL A "MIT POSZTOLJAK" FrUSZTRÁCIÓT A KÖVETKEZŐ 200 NAPRA!  


200 DB-os FOTÓS POSZT CSOMAG csak rád vár

Ha az álmod, hogy profi fotós legyél vagy már az vagy..

HA FOTÓSKÉNT PROFI FACEBOOK ÉS INSTAGRAM MEGJELENÉST SZERETNÉL, NÖVEKVŐ KÖVETŐBÁZIST,  

ÚJ FOTÓZÁSI IDŐPONTOKAT A NAPTÁRODBAN ÉS NEM UTOLSÓSORBAN TÖBB BEVÉTELT. MA 70% KEDVEZMÉNNYEL

Normál ár 19.900 Ft. 

MA CSAK 5.970 Ft

Siess! Az akció nem tart örökké!
 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 200 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ FOTÓSOKnak készült, CANVÁBAN SZERKESZTHETŐ, FACEBOOK ÉS INSTAGRAM  POSZTHOZ

Tökéletes megoldás   Profi Fotósoknak, Fotós Karrierváltóknak, Reklámügynökségeknek, Fotóstúdióknak és Fotós Iskoláknak, Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a 200 poszthoz, ha az álmod, hogy Profi Fotós legyél (vagy már az vagy) és a lehető leggyorsabban akarod elérni Facebook és Instagram oldalad növekedését és az ügyfélköröd bővítését! Mit tartalmaz?

 • 50 Idézet

 • 50 Tipp

 • 50 Kérdés

 • 50 Promóció

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

50 Inspiráló fotós idézet

Inspiráló idézeteket kínálunk, amelyek segítenek ösztönözni és motiválni a közönségedet. Csupán egy kis pozitív gondolat, és máris emelkedik a hangulat, és vágyat éreznek a fotózás iránt. Lehet, hogy valakiben el is ülteted a gondolatot, hogy fotós váljon belőle, de az biztos, hogy közönséged imádni fogja ezeket az inspiráló tartalmakat. Az idézetek és történetek olyan inspirációt nyújtanak, amelyek felhívják a figyelmet arra, hogy amit nem tudunk szavakba önteni, azt fotókon meg tudjuk örökíteni. 


NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Motiváló fotós tipp

Segítünk megragadni a követők figyelmét különböző ötleteiddel, egyedi perspektíváddal. Olyan jótanácsokkal láthatod el közönségedet, amelyekkel közelebb hozod őket a fotózás művészetéhez. Rávilágítasz a profizmusodra, ezáltal sokkal testközelibbnek érezhetik majd a fotós világot és közvetlenebb viszonyt alakíthatsz ki potenciális ügyfélköröddel. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Elgondolkoztató kérdés

Aktívabbá szeretnéd tenni közösségedet? Használd ezeket a kérdéseket, hogy érdekes és interaktív beszélgetéseket, akár szakmai eszmefuttatásokat indíts el a fotózás, a fotószerkesztés világáról. Bátran kérdezz a követőidtől, növeld az elkötelezettséget. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Promóciós poszt

A lenyűgöző technikáiddal még lehet nincsen tisztában közönséged, de szezonális akcióiddal máris a szívükbe zárhatod magad. Rázd fel követőtáborodat promócióiddal, és csomagold be számukra a profi fotózás élményét kedvezményes ajánlataiddal. Promóciós posztjaiddal biztosan kitűnhetsz majd a konkurencia árnyékából.

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

200 FOTÓS POSZT csomag

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


200 Social Média Poszt Fotósoknak

19.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


5970 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video