200 poszt a nők megerősítésért ma -60 %  cSAK 5960 FT (NORMÁL ÁR: 14.900 FT)

Nőket megszólító Facebook csoportot építesz? Női célközönség? Fontos számodra a Nők jogainak védelmezése?

200 poszt a nők megerősítéséért csomagunk csak rád vár!

Felejtsd el a "Mit posztoljak" frusztrációt a következő 200 napra! Készíts másodpercek alatt vonzó tartalmat!-60% MA bevezető áron

Normál ár 14.900 Ft. MA CSAK 5.960 Ft

Az árak bruttó árak és az áfát tartalmazzák
 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

Ezekkel a posztokkal, sztorikkal bátoríthatod és motiválhatod a közönséged! Hiszen még a legerősebb nők is lehetnek törékenyek, szükségük van egy megerősítő szóra. 

Kinek való a 200 db-os poszt csomag a Nők Megerősítéséért? 

Tökéletes megoldás Life Coachoknak, Életvezetési Tanácsadóknak, Facebook csoportot építőknek, Bloggereknek, Nők jogainak védelmezőjének, Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek! (180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt fogják majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a 200 poszthoz, ha a lehető leggyorsabban akarod elérni Facebook és Instagram oldalad, csoportod növekedését és az ügyfélköröd bővítését! Mit tartalmaz?

 • 100 Story Idézet -A Nők Megerősítéséért (1080x1920)

 • 50 Tény - A Nők Megerősítéséért


 • 50 Story Jelöld be egy barátodat -A Nők Megerősítésért (1080x1920)
FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

200 Poszt Nők Megerősítésért

Ezekkel a posztokkal, sztorikkal bátoríthatod és motiválhatod a közönséged! Az idézetek felfrissítik a női lelket, lendületet adnak követőidnek, ügyfeleidnek és neked is! Hiszen még a legerősebb nők is lehetnek törékenyek, szükségük van egy megerősítő szóra. A csomag emellett olyan tényeket is tartalmaz, ami felhívja a figyelmet milyen nagy szükség van a nők jogaiért folytatott harcra és a megszerzett jogaik védelmére.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

100 Story Idézet -A Nők Megerősítéséért (1080x1920)

Ezek az idézetek felfrissítik a női lelket, lendületet adnak követőidnek, ügyfeleidnek és neked is! Kétségtelen, hogy a motivációs idézetek a közösségi oldalakon működnek leginkább. Mindenki imádja őket, inspirálnak, motiválnak, ha félünk, bátorítanak, ha túlterheltnek érezzük magunkat, feldobnak, ha szomorúak vagyunk, megmosolyogtatnak. Oszd meg őket és motiválj másokat is!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Story Jelöld meg egy barátodat -A Nők Megerősítésért (1080x1920)

Növeld az ingyenes elérést "Taggeld be", "Jelöld meg egy ... barátodat" típusú sztorikkal! Az algoritmus nagyobb eséllyel teszi olyanok elé a posztodat, akik lájkolják a betaggelt oldalt. Tudod a taggelés, amikor @-jel és után elkezded írni az adott személy/közösségi profil/üzleti fiók nevét. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Tény - A Nők Megerősítéséért


50 inspiráló, de ugyanakkor gondolatébresztő tény, ami megerősít abban, milyen nagy szükség van a nők jogaiért folytatott harcra és a megszerzett jogaik védelmére.

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

200 Poszt Nők Megerősítésért

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


200 Poszt A Nők Megerősítéséért

14.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


5960 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video