200 Poszt  HASZNÁLT RUHA ÜZLETEKNEK ma  BEVEZETŐ ÁRON, cSUPÁN 7.450 FT (NORMÁL ÁR: 14.900 FT)

Növeld meg drámaian használt ruhás üzleted aktivitását a közösségi médiában és nyerd meg a vásárlókért folytatott harcot! 

Csak annyit fogsz észrevenni, hogy egyre több követőd és vásárlód lesz! 

200 DB HASZNÁLT RUHÁS POSZT CSAK RÁD VÁR

Készíts másodpercek alatt vonzó tartalmat! Felejtsd el a "Mit posztoljak" frusztrációt a következő 200 napra! -50% MA féláron

Normál ár 14.900 Ft. MA CSAK 7.450 Ft

Szerezd be, mielőtt vége az akciónak!
 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 200 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ  SPECIÁLISAN HASZNÁLT RUHA ÜZLETEKNEK készített FACEBOOK ÉS INSTAGRAM POSZTHOZ 

Kinek ajánljuk a Poszt Csomagot?


Tökéletes megoldás Használt Ruha üzleteknek, Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt fogják majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a 200 Használt Ruhás poszthoz, ha a lehető leggyorsabban akarod elérni Facebook és Instagram oldalad növekedését és az vásárlóid bővítését! Tesztelt, bizonyítottan eredményt hozó posztok, nagyobb elérést, lojális követőbázist és értékesítést generálnak a közösségi oldaladon. Egyszerűen és gyorsan vállalkozásra szabható Canva sablonok. 

Mit tartalmaz?

 • 50 Tipp

 • 50 Kérdés

 • 50 Idézet

 • 50 A vagy B választós poszt

 • 50 Ajándék sztori / infografika

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

200 Poszt Használt Ruha Üzleteknek

Ugye tudod, hogy minden nap pénzt veszítesz, ha nem vagy jelen és nincs erős közösségi média jelenléted? Itt az ideje, hogy kihasználd a social média erejét. Tedd közzé másodpercek alatt azonnal használható célirányosan a használt ruhás vállalkozásodra írt posztjainkat! 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Idézet

Inspiráló idézeteket kínálunk, amelyek segítenek ösztönözni és motiválni a közönségedet. Csupán egy kis pozitív gondolat, és máris emelkedik a hangulat, és vágyat éreznek a stílusos öltözködésre. Az idézetek és történetek olyan inspirációt nyújtanak, amelyek felhívják a figyelmet a fenntarthatóságra és a ruhák újrahasznosítására. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Kérdés

Aktívabbá szeretnéd tenni közösségedet? Használd ezeket a kérdéseket, hogy elindíts érdekes és interaktív beszélgetéseket a használt ruhák, divat vagy stílus témában. Szerezd meg ügyfeleid véleményét! Bátran kérdezz a követőidtől, növeld az elkötelezettséget. 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Tipp

Segítünk megragadni a követők figyelmét különböző ötletekkel a ruhavásárláshoz és stílusújításhoz kapcsolatban. Engedd, hogy üzleted szakértelmével kitűnjön a tömegből! 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 A vagy B választós poszt

Vedd fel a követőidet játékba ezekkel a posztokkal! Készíts összehasonlításokat ruhák között, trendek között, vagy kérdezd meg, hogy melyik stílus tetszik jobban. Növeld az elköteleződést és a követők részvételét!

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Ajándék sztori - infografika

Mindannyian szeretünk történeteket hallani, különösen azokat, amelyek mögött valami üzenet áll infografika formájában. Hozd közelebb az emberekhez a márkádat és teremts erős kapcsolatot a vásárlókkal! Mutasd meg nekik, hogy a vállalkozásodnak fontos a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés! Ajándék sztorik tökéletesek Insta Reels / Facebook vagy TikTok sztorinak!

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

200 POSZT Használt ruha üzleteknek

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


200  HASZNÁLT RUHÁS POSZT CSOMAG

14.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


7450 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video