200 ÉPÍTŐIPARI Poszt ma  50% kedvezménnyel, cSUPÁN 9.950 FT (NORMÁL ÁR: 19.900 FT)

Növeld meg drámaian üzleti oldalad aktivitását a közösségi médiában és nyerd meg az ügyfelekért folytatott harcot! Közösségi média posztolás még sosem volt ilyen könnyű - Itt a megoldás a sikerhez! Így érj el még több potenciális megrendelőt!

200 DB ÉPÍTŐIPARI POSZT CSAK RÁD VÁR

MA MÁR NEM ELÉG JÓNAK LENNI, JÓNAK IS KELL LÁTSZANI! 

Készíts másodpercek alatt vonzó tartalmat! Felejtsd el a "Mit posztoljak" frusztrációt a következő 200 napra!ma -50% kedvezmény

Normál ár 19.900 Ft. MA CSAK 9.950 Ft

Szerezd be, mielőtt vége az akciónak!
 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

AZ AKCIÓS ÁR MÁR NEM SOKÁIG ELÉRHETŐ:

00Nap
00Óra
00Perc
00Másodperc

JUSS HOZZÁ 200 PROFESSZIONÁLIS, AZONNAL HASZNÁLHATÓ, BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYT HOZÓ  CANVÁBAN SZERKESZTHETŐ, FACEBOOK ÉS INSTAGRAM  ÉPÍTŐIPARI POSZTHOZ 

Kinek ajánljuk a 200 Építőipari Poszt Csomagot?


Tökéletes megoldás Építőipari vállalkozásoknak, Szakembereknek, Lakásfelújítással és ahhoz kapcsolódó építési tevékenységet végző cégeknek pl. burkolás, festés, nyílászárók beépítése, tetőfedés, teraszépítés, ácsmunkák, gipszkartonozás, villanyszerelés, továbbá megtalálható témaként a napelem telepítés és a földmunkák is, továbbá Generálkivitelezőknek, Új ház építésével foglalkozó cégeknek, Tartalomkészítőknek, Közösségi Média Oldalkezelőknek!

(180 nap múlva, barátaid és kollégáid csak azt fogják majd kérdezni, hogy csináltad. )

Kérd az azonnali hozzáférést a 200 ÉPÍTŐIPARI poszthoz, ha a lehető leggyorsabban akarod elérni Facebook és Instagram oldalad növekedését és az ügyfélköröd bővítését! Tesztelt, bizonyítottan eredményt hozó posztok, nagyobb elérést, lojális követőbázist és értékesítést generálnak a közösségi oldaladon. Egyszerűen és gyorsan vállalkozásra szabható Canva sablonok. 

Mit tartalmaz?

 • 50 Építőipari Idézet

 • 50 Építőipari  Kérdés

 • 100 Építőipari Promóció  

 • 50 Építőipari Tipp
  5 Ajándék Blog

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

50 Idézet 

Tudjuk jól, hogy a motivációs idézetek a közösségi oldalakon igazán népszerűek. Megmozgatják az embereket, inspirálnak, motiválnak, feldobják a kedvet, ha szomorúak vagyunk, és felvidítanak, ha túlterheltnek érezzük magunkat. Az építőiparban sem kivétel ez a helyzet!
Használd ki az építőipari idézetek erejét, amelyekkel motiválni tudod a követőidet és inspirálni őket. Oszd meg a motivációs idézeteket, hogy mások is elkötelezettebbek legyenek a építkezési, felújítási céljaik elérésében.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Kérdés

Növeld elkötelezettségüket, építs kapcsolatokat követőiddel a közösségi média segítségével és bátorítsd őket arra, hogy interakcióba lépjenek veled. A kérdések segítenek abban, hogy megtudják, milyen igényeik és kéréseik vannak az építőipari szolgáltatásokkal kapcsolatban, és így könnyebben tudsz nekik megfelelni. Az aktív kommunikáció a közönségedet is foglalkoztatja, ami növeli az oldalad aktivitását és a követőid hűségét. Használd ki a közösségi média erejét és építs kapcsolatokat követőiddel!

        NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

      50 Promóció

Növeld meg a láthatóságodat a legnépszerűbb és legjobban teljesítő Facebook posztok segítségével! Bemutathatod szolgáltatásaidat, legújabb projektjeidet, illetve friss referencia munkáidat, amelyekkel az ügyfelek figyelmét könnyedén felkelted. Emellett, állásajánlat posztok teszik könnyebbé, ha új munkaerőre van szükséged és ez elégedett ügyfelek véleményeit is megoszthatod, hogy megerősítsd a márkád hitelességét. A csomaghoz járó ajándék blogokhoz is készítettünk posztokat, hogy még könnyebben népszerűsítsd Facebook oldaladon. Promóciós posztjainkat könnyedén szerkesztheted, és professzionális grafikával rendelkeznek, hiszen ma már nem csak jónak kell lenni, de jónak is kell látszani, hogy elérjük az ügyfelek bizalmát és figyelmét.

NÖVELD AZ ELKÖTELEZETTSÉGET

50 Tipp

Segítsd elő vállalkozásod népszerűségét és edukáld követőidet inspiráló lakásfelújítási és egyéb építőipari szolgáltatásokkal kapcsolatos hasznos tippekkel és trükkökkel. Legyél hiteles és adj értéket, így nem csak megerősíted a már meglévő követőidet, de újabbakat is megszerezve növeled a bázisodat.
Az értékes és minőségi tartalmak segítségével aktivizálhatod a követőidet, akik szívesen interakcióba lépnek veled, és osztják tovább a posztjaidat is. 

FOKOZD A LÁTHATÓSÁGOT

5 Ajándék Blog

Juss hozzá most ajándékunkhoz, 5 építőipari bloghoz, amelyek garantáltan felkeltik az érdeklődést a látogatóidban! Úgynevezett "clickbait" vagyis csalogató címsorokat használtunk, amelyeknek célja, hogy felkeltse az olvasók érdeklődését és rávegye őket arra, hogy kattintsanak a cikkre, weboldalra vagy más tartalomra.
Minden blog hasznos tippeket, inspirációt és érdekes információkat tartalmaz. Használd ezeket a blogokat a weboldaladon, majd oszd meg posztként is a közösségi médiában. Természetesen, már előre elkészítettük neked ezeket a posztokat (promóciós posztok között találod), így könnyen és gyorsan megoszthatod a közösségi média oldaladon.
+ 1 Tipp: Hírlevélként is kiküldheted ezeket a blogokat, hogy erősítsd a már meglévő közösségedet is. 

A POSZTOK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SZERKESZTHETŐEK CANVÁBAN


Letöltés

Azonnali hozzáférést kapsz egy PDF-fájlhoz, amely a Canva-sablon posztokhoz mutató közvetlen hivatkozásokat tartalmaz.

Testreszabás

Töltsd fel a logódat, elérhetőségedet, változtasd meg az arculati színeket, bármit, amit akarsz, hogy jobban illeszkedjen márkádhoz. 

Megosztás

Exportáld a kész, lenyűgöző posztokat a Canváról és tedd közzé az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en!

Siker. Növekedés.

Közösségi média oldalad növekedésnek indul, ami új követőkkel, még több értékesítéssel jár, amiről csak álmodtál eddig.

200 ÉPÍTŐIPARI POSZT csomag

AZONNALI HOZZÁFÉRÉSÉSEN TÚL

 • Azonnali és lifetime hozzáférés

 • Könnyű és egyszerű szerkesztés 

 • Növekvő eredmények a közösségi médiában

 • Tartalom elkészítése még sohasem volt ilyen könnyű
 • Ne pazarold a pénzedet, idődet és energiádat kitalálni, megtervezni és végül semmit sem tenni. Helyette fókuszálj az eredményekre és tedd azt, amihez értesz, építsd a vállalkozásod!

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

Ügyfeleink 98%-a öt csillagot adott a termékünknek

Engedd szabadjára a Facebook és Instagram oldalad erejét és + legyél jelen, növekedj, bővítsd vállalkozásodat és adj többet még ma!


Ismerd meg Fehér Mártát!

A Social Media Posztok alapítóját, aki a Social Media Calendar alapítójának Jerry Hietaniemi magyarországi franchise partnere!

Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.


Hiszünk, hogy a social média a világ legfontosabb helyévé vált a márkaépítés, a marketing és az értékesítés szempontjából. Termékeink abban a vásárlóinknak, hogy egyszerre leegyszerűsíti és korszerűsíti a közösségi média stratégiákat és a tartalomkészítést, így még sikeresebb online jelenlétre és több értékesítésre tehetnek szert.

Az előre elkészített posztok, tartalmak tömérdek időt és pénzt spórolnak vásárlóinknak. Célunk, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen a profi közösségi média jelenlét miminális ráfordítással.

- Jerry Hietaniemi, a Social Media Calendar alapítója 

- Fehér Márta, a Social Media Calendar magyarországi franchise partnere


RENDELÉSED


200 ÉPÍTŐIPARI POSZT CSOMAG

19.900 Ft

Amit ma kell csak  fizetned érte 


9950 Ft

 • Biztonságos bankkártyás fizetés, bankkártya adataidat nem látjuk

 • Kártyaszám, lejártai dátum és érvényesítési kód kell a vásárláshoz

 • Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Számlát vásárlást követően emailben küldjük.

További kérdéseid vannak? Íme a válaszok. 

Mennyi időbe telik a posztok szerkesztése?

Ahelyett, hogy több száz órát töltenél tartalmak kitalálásával, szövegek megírásával, grafikák készítésével, csupán annyi a dolgod, hogy letöltsd őket és a saját márkádra, vállalkozásra szabd néhány perc alatt. Hidd el, én már eltöltöttem pár 100 órát, beletettem időt, pénzt és energiát a posztok elkészítésébe. Neked már nem kell. 

Milyen gyorsan várhatom az eredményeket?

Az eredményeket azonnal látni fogod, ha azonnal és rendszeresen alkalmazod az anyagokat. Hogy az milyen eredményeket fogsz elérni, ez függ attól, hogy milyen a kiindulási helyzeted. Ha csak most kezded el aktívan használni a közösségi médiát, néhány héten belül észreveszed az eredményeket. Ha már viszonylag nagy vagy, az eredmények kevésbé lesznek drámaiak, de a tartalmak gyártásával járó munkaterhelés jelentősen csökkenni fog.

Mikor kapok hozzáférést a megvásárolt termékhez?

Azonnali és lifetime hozzáférést kapsz a teljes csomaghoz. A vásárlást követően e-mailben fogod megkapni a terméket és a teljes leírást, mit kell tenned.

Milyen szoftverre van szükségem a sablon posztok szerkesztéséhez?

A legjobb az egészben az, hogy nincs szükség speciális szoftverre a Canva használatához. A webhely Android- és Apple-eszközökre, valamint Windows- és iOS-számítógépekre készült alkalmazásként érhető el, így minden eddiginél egyszerűbben készítheted el posztjaidat. A szöveget és a képeket is tartalmazza a csomag?

A csomag összes posztja tartalmazza a képeket és szöveget. A posztok 100%-ban használatra készek, azonnal letöltheted és megoszthatod. A csomagban használt összes kép licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megosztást.Szükség van Canva-előfizetésre?

Nincs szükség Canva Pro előfizetésre. A posztok ingyenes Canva képekből és elemekből állnak. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy INGYENES fiókot a canva.com oldalon.Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Semmi probléma. Ebben az esetben, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és mondd el, hogy szeretnéd visszakapni az árát. Írj egy emailt info@socialmediaposztok.hu email címre.Video