21 INGYENES Business Coaching poszt. A SIKER garantált.

21 INGYENES Business Coaching poszt. A SIKER garantált.

Hogyan szerezz ügyfeleket online Business Coachként?

Használd ki a közösségi média erejét, építs magabiztos, szilárd alapot online jelenléttel, posztolj rendszeresen, kezdj el megjelenni közönséged számára, de nem akármilyen tartalommal.

Tudjuk, hogy az ötlet, a jó tartalom előállítása üzleti oldalakra nem egyszerű, rengeteg munkát igényel. De az eredmény? Felbecsülhetetlen. Lassan, de biztosan fogjuk érezni a befektetett kemény munkánk megtérülését.

Ezek az ingyenesen letölthető posztok, nem csak új követőket hoznak neked, hanem segítenek a követőket ügyfelekké konvertálni coaching vállalkozásod számára. 

Ragadd meg a lehetőséget és kattints ide a letöltéshez! 

Minden poszt könnyen és egyszerűen szerkeszthető ingyenes Canva fiókban.

Milyen típusú posztokat tartalmaz?

  • 5 TOP BUSINESS COACHING IDÉZET 

Olyan idézeteket gyűjtöttünk össze, amelyektől olvasóid extra löketet kapnak álmaik, üzleti céljaik megvalósításához, lendületet adnak a mindennapi kihívásokhoz és arra ösztönzi őket, hogy vállalkozásukat magasabb szintre emeljék. 

  •  5 BUSINESS COACHING TIPP

Tanítsd, edukáld követőidet inspiráló üzleti tippek, tanácsok megosztásával. Légy hiteles, adj értéket, így tudod követőid aktivitását erősíteni, új érdeklődőket szerezni. Hidd el, imádni fognak érte.

  • 5 BUSINESS COACHING KÉRDÉS

Egy sikeres coach tudja, az aktív figyelem mellett a profi, jól irányított kérdések az ő leghatékonyabb eszköze a munkájában. A kérdésekből elinduló gondolatmenet és a válaszok meg tudják hozni azokat a rádöbbenéseket, hogy akár 180 fokos fordulatot vegyen az olvasó vagy ügyfél vállalkozása.

  • 5 EGY PERCES TIPP 

Ezek az 1 perces tippek, melyeket napi kihívásnak is nevezhetünk, - követőid számára könnyen fogyasztható, azonnali üzenetet jelentenek. Hidd el, olvasóid értékelni fogják az egyértelmű visszajelzéseket, és ráébreszti őket, hogy alapjában véve a siker ilyen és ehhez hasonló apró sikeres szokásokon múlik.

  • 1 EXTRA POSZT azokról a híres üzlet emberekről, akik, - még ha nem is gondolnád, - egy business coach segítségével jutottak el oda, ahol most járnak.

Lepd meg magad ezzel az ingyenes ajándékkal! 

 

Sok sikert!

Vissza a blogba