Hirdess Profi Módra: 11 Galériás Sablon Ingatlanokhoz!

Hirdess Profi Módra: 11 Galériás Sablon Ingatlanokhoz!

Turbózd fel Ingatlan Hirdetéseidet: 11 Galériás Sablonnal!

Új ingatlan a portfóliódban? Szeretnéd minél gyorsabban értékesíteni? Miért ne használnád az online csatornákat, különösen a célzott Facebook hirdetéseket?

Ajándékba adunk neked 11 exkluzív galériás ingatlanhirdetés sablont!

A letöltéshez csak egy ingyenes Canva fiókra van szükség, ami azért fontos, mert ezen a platformon tudod személyre szabni a sablonokat a saját ingatlanfotóiddal és elérhetőségi adataiddal.

Nincs más teendőd, mint kihasználni ezt a kiváló lehetőséget! Próbáld ki most, és lendítsd fel ingatlanhirdetéseidet!

Miért kiváló választás az ingatlanértékesítéshez a galéria formátumú hirdetések?

Vizuális Látvány: Az emberek jobban reagálnak a látványos és vonzó képekre és videókra. A Galériás hirdetések lehetővé teszik, hogy élénk és magával ragadó képekkel mutasd be az ingatlanokat, és felkelted az érdeklődők figyelmét.  A galéria formátum lehetővé teszi a könnyű lapozást és a képek közötti gyors böngészést, ami fokozza az érdeklődők részéről a további kutatást.

10 Kép Egy Hirdetésben: A Galériás hirdetés lehetővé teszi, hogy egyetlen hirdetésen belül 10 különböző képet mutass be. Ez azt jelenti, hogy minden egyes ingatlant külön-külön bemutathatsz, és az érdeklődők könnyen válogathatnak közöttük. Használd ki a sokoldalúságot!

Linkek Konkrét Ingatlanokhoz: Minden képhez vagy videóhoz hozzáadhatsz saját linkeket. Ez azt jelenti, hogy az érdeklődők közvetlenül az ingatlan részleteihez vagy további információkhoz juthatnak, amikor rákattintanak. Gyors és egyszerű hozzáférést biztosít az érdeklődőknek az ingatlanokhoz.

Egyedi Címkék és Leírások: Minden sablon lehetőséget ad arra, hogy az ingatlanok egyedi jellemzőit, előnyeit és varázslatos részleteit kiemeld. A személyre szabott címkék és leírások segítségével pontosan közölheted, mi teszi egyedivé az ingatlant, és miért érdemes rákattintaniuk az érdeklődőknek.

 Hogyan kell létrehozni a Galáriás Facebook hirdetést?

1. Lépj be a Facebook hirdetési felületre:

 • Nyisd meg a böngésződ és látogass el a Facebook hirdetési felületére a www.facebook.com/ads/manage oldalon. Jelentkezz be a Facebook hirdetési fiókodba.
 • 2. Kattints a "Létrehozás" gombra:

  • A hirdetés kampányának létrehozásához kattints a "Létrehozás" gombra a hirdetési felület tetején.

   

  3. Válaszd ki a "Forgalom" célt:

  • A cél az embereket egy adott célhelyre, például a webhelyedre irányítani, ahol az ingatlan megtalálható. Válaszd ki a "Forgalom" célt a lehetőségek között.

   

  4. Nevezd el a kampányt és válaszd ki a kategóriákat:

  • Adj nevet a kampánynak, például "Új Ingatlanok Bemutatása."
  • Ne felejtsd el bejelölni a speciális kategóriákat, például "Lakhatás" és "Hitel," ha szükséges.

   

  5. Add meg a költségvetést:

  • Állítsd be a kampány napi vagy teljes költségvetését. Például, ha naponta 1000-2000 Ft-ot költesz, az óriási elérést generálhat a Facebookon.

   

  6. Célközönség beállítása:

  • Bár életkor, nem és családi állapot szerint nem adhatod meg a célközönséget ingatlanhirdetéseknél, szűrhetsz városra, érdeklődési körre és egyéb beállításokra. Válassz olyan érdeklődési köröket, amelyek kapcsolódnak az ingatlanokhoz, például "Ingatlan," "Ingatlanbefektetés," "Otthon," stb

   

  7. Hirdetés létrehozása:

  • Miután beállítottad a kampány alapvető paramétereit, kattints a "Hirdetés létrehozása" gombra.

   

  8. Galéria kiválasztása és képek feltöltése:

  • Válaszd ki a "Galéria" opciót a hirdetés típusaként.
  • Kezdd el feltölteni a kész képeket vagy videókat, amelyeket előzőleg létrehoztál Canva fiókodban a sablonokból. (Videóhoz kattints a Canvában az animálásra és válaszd ki a kedvenc oldalanimációdat és töltsd le egyesével a sablonokat mp4-be videóként.)

   

  9. Képekhez cím, leírás és link hozzáadása:

  • Minden képhez vagy videóhoz adj meg egy címet (emoji használatával), egy leírást és egy céllinket. A cím és leírás segítenek az érdeklődőknek megérteni az ingatlan előnyeit és vonzerejét.

   

  10. Ellenőrzés és közzététel:

  • Ellenőrizd a hirdetés beállításait, képeit és szövegét.
  • Ha mindent ellenőrzöttél és készen vagy, kattints a "Közzététel" gombra a galériás hirdetésed indításához.

   

  Most már elkészült a galériás hirdetésed, és megjelenik a Facebookon a kiválasztott célközönség számára. Sok Sikert és Gyors Értékesítést!

  ITT TUDOD LETÖLTENI A 11 INGATLAN SABLONT GALÉRIÁS HIRDETÉSHEZ

 

Vissza a blogba